Gerenda

Gerenda "BARCELONA" 

FIG hitelesített ORIGINAL REUTHER. 500 cm hosszú kanyarmentes speciális könnyűfém profilból, rugalmas felsőrésszel. Műbőrrel borított stabilizált futófelület.A gerendavégek gumi fedéssel, két lábú tartószerkezettel, illetve beépített csillapító elemekkel, melyek a fellépő erők elvezetésére szolgálnak. Magasság állíthatóság 75-125 cm.  

Termékazonosító: 
ART 1414204 Gerenda "BARCELONA"

Új speciális puha bevonattal ellátott gerenda "szervó" emelővel. A szer emelésénél a lábak nem mozdulnak el. A "Club Soft" gerenda a strapabíró műbőr borítása alatt egy plusz, puhább betéttel rendelkezik, mint a szokványos versenygerenda. A "Maxi" gerenda 20 cm széles, kifejezetten edzésre és gyakorlásra ajánlott. Borítása a "Club Soft" gerendáéval azonos. Magasság állíthatóság 50-130 cm-ig.     

ORIGINAL REUTHER gyakorló gerenda. Párnázott aluminium váz műbőrrel borítva. A futófelület és a a párnázott gerendavégek PUR habból készültek. Magasság 30 cm.      

A 15 vagy 20 cm széles gerenda szélesítő minden SPIETH gerendára feltehető. Felerősítés tépőzárak segítségével. Hossza 200 vagy 300cm.

 

Speciális habbal párnázott biztonsági szőnyeg műbőr borítással, velúr betéttel a futófelületen. A szőnyeg csökkenti az ízületek terhelését az érkezéseknél. A tépőzár segítségével nagyon egyszerű a felszerelése. Hossza 100 és 200 cm. 

Műanyagból készült feltekerhető gyakorló gerenda. Magassága 25 mm. Hossza 500 cm. Szélessége 10.cm.