A Bordánsport egy családi vállalkozás, melyet a Torn-ÁSZ Kft üzemeltet. Mivel családunk majd minden tagja szoros kapcsolatban áll a testneveléssel és a sporttal, eltökélt célunk, hogy másokkal is megosszuk mind azt a tudást és ismeretet, melyet az évtizedek során Magyarországon és külföldön szereztünk. Egyedülálló módon a sport számos területén tudunk magas szintű szolgáltatást nyújtani, legyen szó tanácsadásról, élsportról, szabadidősportról vagy outdoor sportokról.

Bordán Dezső

Bordán Dezső a Torn-Ász Kft alapítója. Ügyvezető. A Magyar Testnevelési Főiskolán szerzett testnevelő tanári diplomát. Torna szakedző, mesteredző. Többszörös Magyar bajnok tornász, olimpikon. Húsz éven át a magyar, majd 12 évig az osztrák férfi tornász válogatott vezetőedzője…

Bordán Csaba

Bordán Csaba, a Torn-ÁSZ Kft. alapítója

Bordán Csaba a Torn-Ász Kft alapítója. Ügyvezető. A Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett testnevelői és torna szakedzői diplomat.
Hat évet oktatott az ELTE Tanárképző Testnevelés tanszékén. A tanszék táborainak (kajak-kenu, sí, turisztika) szervezője, oktatója.
Tizenöt éve tornaedző, rövid ideig Ausztriában, majd Magyarországon dolgozott. Tanítványait a felnőtt válogatottságig segítette. 2005 óta Svájcban él és dolgozik. Szakmai tapasztalattal rendelkezik az utánpótlás és a válogatott színtű versenyzőkkel végzett munkában.
Oktatott a svájci edző és sportoktatói képzésben. Tanítványával Claudio Capelli-vel részt vett a 2008-as Pekingi Olimpián.

Kuzma Fruzsina

Kuzma Fruzsina Bordán Csaba jobbik fele.
Az ELTE Tanárképzőn, valamint a Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett angol és testnevelő tanári diplomát, tenisz és síoktatói oklevelet. Tíz éves síoktatói tapasztalatára Szlovákiában, Ausztriában és Svájcban tett szert. …

Bordán Nadinka

Bordán Nadinka a Magyar Testnevelési Főiskolán szerzett testnevelő tanári diplomát. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az általános és középiskolai oktatásban. Tíz éve igazgatóhelyettes a Városmajori Gimnáziumban. Számtalan iskolai tábor szervezője, vezetője.

Bordán Attila

Bordán Attila a Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett testnevelő tanári diplomát. Az egyetem elvégzése után a média területén helyezkedett el.

Kuzma Viktor

Kuzma Viktor A Szegedi Tudományegyetem Elektronikus Média szakán végzett, operatőr, vágó