Torn-Ász

Torn-ÁSZ Kft.

A Torn-ÁSZ Kft. egy családi vállalkozás.
Családunk minden tagja űzte ezt a szép, de igen nehéz sportágat. Az évtizedek során így mindenki szoros kapcsolatba volt és még jelenleg is van a sporttal. A Torn-ÁSZ Kft. tornaszerek és egyéb sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozik.

Bordán Dezső és a SPIETH cég első kapcsolata a 80-as évek eljére tehető. A torna sportágban elért hazai és nemzetközi sikerei, ilelletve szakmai elismertsége, inspirálta a német céget, hogy felkérje magyarországi képviselőjének. A Torn-ÁSZ Kft 2000. októberében alakult. Az első években a Magyarországon megredezésre kerülő világ és európabajnokságok szervezésében, lebonyolításában vettünk részt, majd később a tornaszerek forgalmazása valamint az oktatás lett fő profilunk. Biztosan állíthatjuk, hogy ma már a legtöbb hazai tornaegyesületben megtalálhatók az általunk forgalmazott tornaszerek. Büszkék vagyunk arra, hogy a lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián is az általunk szállított kápáslovon készül versenyeire.

Örömünkre szolgál, hogy számos iskola is kezdi visszcsempészni oktatási anyagába a szertornát, vagy annak valamilyen kiegészítő formáját, mint a gumiasztalt. Szoros kapcsolatot ápolunk a Magyar Tornaszövetséggel, valamint a Testnevelési Egyetemmel.