Torn-ÁSZ Kft. - bemutat

A Torn-ÁSZ Kft. egy családi vállalkozás.
Családunk minden tagja űzte ezt a szép, de igen nehéz sportágat. Az évtizedek során így mindenki szoros kapcsolatba volt és még jelenleg is van a sporttal. A Torn-ÁSZ Kft. tornaszerek és egyéb sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozik.

Bordán Dezső

Bordán Dezső a Torn-Ász Kft alapítója. Ügyvezető. A Magyar Testnevelési Főiskolán szerzett testnevelő tanári diplomát. Torna szakedző, mesteredző. Többszörös Magyar bajnok tornász, olimpikon. Húsz éven át a magyar, majd 12 évig az osztrák férfi tornász válogatott vezetőedzője…

Bordán Csaba

Bordán Csaba, a Torn-ÁSZ Kft. alapítója

Bordán Csaba a Torn-Ász Kft alapítója. Ügyvezető. A Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett testnevelői és torna szakedzői diplomat.
Hat évet oktatott az ELTE Tanárképző Testnevelés tanszékén. A tanszék táborainak (kajak-kenu, sí, turisztika) szervezője, oktatója.
Tizenöt éve tornaedző, rövid ideig Ausztriában, majd Magyarországon dolgozott. Tanítványait a felnőtt válogatottságig segítette. 2005 óta Svájcban él és dolgozik. Szakmai tapasztalattal rendelkezik az utánpótlás és a válogatott színtű versenyzőkkel végzett munkában.
Oktatott a svájci edző és sportoktatói képzésben. Tanítványával Claudio Capelli-vel részt vett a 2008-as Pekingi Olimpián.