Torn-ÁSZ Kft. - bemutat

A Torn-ÁSZ Kft. egy családi vállalkozás.
Családunk minden tagja űzte ezt a szép, de igen nehéz sportágat. Az évtizedek során így mindenki szoros kapcsolatba volt és még jelenleg is van a sporttal. A Torn-ÁSZ Kft. tornaszerek és egyéb sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozik.

Bordán Dezső és a SPIETH cég első kapcsolata a 80-as évek eljére tehető. A torna sportágban elért hazai és nemzetközi sikerei, ilelletve szakmai elismertsége, inspirálta a német céget, hogy felkérje magyarországi képviselőjének. A Torn-ÁSZ Kft 2000. októberében alakult. Az első években a Magyarországon megredezésre kerülő világ és európabajnokságok szervezésében, lebonyolításában vettünk részt, majd később a tornaszerek forgalmazása valamint az oktatás lett fő profilunk. Biztosan állíthatjuk, hogy ma már a legtöbb hazai tornaegyesületben megtalálhatók az általunk forgalmazott tornaszerek. Büszkék vagyunk arra, hogy az ötszörös Európa Bajnok és Világ Bajnok Berki Krisztián is az általunk szállított kápáslovon készül versenyeire. (KÉP)

Örömünkre szolgál, hogy számos iskola is kezdi visszcsempészni oktatási anyagába a szertornát, vagy annak valamilyen kiegészítő formáját, mint a gumiasztalt. Szoros kapcsolatot ápolunk a Magyar Tornaszövetséggel, valamint a Testnevelési Egyetemmel.